BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pizza de calçots i albergínia

27/de desembre/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 base de pizza (comprada o feta a casa)
  • 4 calçots, pelats i tallats a rodanxes
  • 1 albergínia, tallada a rodanxes fines
  • 200 g de formatge mozzarella, ratllat
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal i pebre al gust
  • 1 pot de tomàquet natural triturat
  • Orenga

Preparació:

  1. Preescalfa el forn a 200 graus.
  2. Estén la base de pizza sobre una safata per forn.
  3. En una paella, calenta una cullerada d'oli d'oliva a foc mitjà.
  4. Salteja els calçots tallats fins que estiguin tendres i daurats. Reserva.
  5. En la mateixa paella, afegeix l'altre cullerada d'oli i salteja les rodanxes d'albergínia fins que estiguin daurades i tendres.
  6. Distribueix els calçots saltejats i les rodanxes d'albergínia sobre la base de pizza, prèviament untada amb tomàquet natural triturat.
  7. Espolvoreja el formatge mozzarella ratllat per sobre.
  8. Afegeix sal, pebre i orenga al gust.
  9. Enforna la pizza durant uns 15-20 minuts o fins que la base estigui cruixent i el formatge estigui completament fos.
  10. Treu la pizza del forn i deixa-la refredar durant uns minuts abans de tallar-la.
  11. Serveix immediatament i gaudeix de la teva pizza de calçots i albergínia per a 4 persones.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.