BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pita de pollastre especiat

09/de febrer/2022

Ingredients per a 4 persones

  • 4 pits de pollastre tallats a daus
  • oli d’oliva verge extra
  • 2 cullerades d’espècies al gust
  • 4 cullerades de crema agra
  • ½ ceba morada
  • menta fresca
  • brots verds
  • llavors de sèsam
  • 1 magrana
  • 4 pans de pita


Per a l'hummus:

  • 1 pot de cigrons cuits
  • 3 cullerades de tahina
  • 1 gra d’all pelat
  • 2 culleradetes de comí en pols
  • el suc d’1 llimona
  • sal
  • oli d’oliva verge extra


Preparació:

  1. Condimenta el pollastre amb les espècies, afegeix-hi un fil d’oli d’oliva, barreja-ho bé i deixa-ho marinar 30 min a la nevera.
  2. En una paella amb una mica d’oli d’oliva, salta el pollastre fins que estigui fet; reserva’l.
  3. Talla la ceba a la juliana. Desgrana la magrana. Reserva-ho.
     

Per a l’hummus: 

  1. Posa tots els ingredients en un got i tritura’ls.
  2. Passa el pa de pita per la planxa. Unta’l amb un parell o tres de cullerades d’hummus, afegeix-hi la crema agra i pel damunt posa-hi els trossos de pollastre, una mica de ceba, magrana, llavors de sèsam, brots i fulles de menta.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.