BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Peus de porc amb pastanaga, prunes i pinyons

09/d’agost/2023

Ingredients:

  • 4 peus de porc 
  • 1 fulla de llorer 
  • 2 cebes
  • 1 pastanaga 
  • 100 g de farina 
  • 1 l d’oli d’oliva suau
  • 1 tomàquet madur
  • sal
  • aigua
     

Per a la picada:

  • 1 grapat d’ametlles
  • 4 alls
  • 1 branca de julivert

 

Preparació:

  1. Bull els peus durant una hora i mitja, aproximadament, amb aigua, una ceba, una pastanaga i una fulla de llorer.
  2. Un cop cuits, escorre’ls, enfarina'ls i fregeix-los en una paella amb oli. 
     
  3. Passa pel colador l’oli de fregir els peus, posa’n un raig dins de la cassola i sofregeix l’altra ceba tallada ben petita i el tomàquet tallat a talls grossos.
     
  4. Posa-hi els peus i cobreix-los amb aigua. Deixa que arrenquin el bull.
     
  5. Prepara una picada d’ametlles, alls i julivert i afegeix-la a la cassola.
     
  6. Deixa-ho bullir 10 min i a punt per gaudir-los!
     

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.