BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pessic de xocolata negra sense farina

05/d’abril/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 200 ml de nata
  • 400 g de xocolata de cobertura del 65%
  • 8 rovells
  • 4 clares
  • 100 g de sucre de canya

 

Preparació

  1. Posa la nata a bullir. Quan arrenqui el bull, para el foc, afegeix la cobertura i barreja.
  2. Afegeix els rovells i barreja.
  3. Munta les clares i quan estiguin a punt de neu, afegeix el sucre i segueix muntant fins que la merenga estigui dura.
  4. Afegeix una tercera part de la merenga a la xocolata i barreja-ho.
  5. Aboca-hi la resta de la merenga i mescla delicadament.
  6. Posa la mescla en un motlle greixat i cou-lo a 165ºC durant uns 25 minuts aproximadament.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.