BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca

19/de setembre/2021

Per a les peres:
4 peres
1 l de vi negre
200 g de sucre
1 canonet de canyella
1 anís estrellat

Per al cremós:
250 g de iogurt grec
125 g de xocolata blanca

Preparació:

  1. Per a les peres, en un cassó posa el vi, el sucre i la canyella. Pela les peres i introdueix-les al cassó ben cobertes de vi.
  2. Cou les peres uns 20 minuts, fins que siguin toves.
  3. Deixa refredar les peres i reserva-les a la nevera un o dos dies, dins el vi.
  4. Escorre les peres i posa el vi a reduir al foc, fins a obtenir una textura de salsa. Reserva-ho.
  5. Per al cremós, fon la xocolata blanca al microones, amb compte que no es cremi. Barreja-la amb el iogurt grec i reserva-ho a la nevera.
  6. Serveix les peres amb la reducció de vi i el cremós de iogurt i xocolata blanca per sobre.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.