BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Paté d'albergínies escalivades

A 0,90 € per ració

01/de juny/2024

Ingredients per a 4 persones

  • 3 albergínies grosses escalivades i pelades
  • 1 gra d'all picat
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

Preparació

  1. Escalfar el forn a 210 °C amb la reixeta al mig.
  2. Posa't una mica d'oli a les mans i unta les albergínies, que quedin ben cobertes d'oli.
  3. Posa les albergínies en una safata i cou-les 45 min al forn. Quan s'acabi el temps, apaga el forn i deixa-les 10 min més a dins. Després, retira les albergínies del forn i deixa-les refredar.
  4. Pela les albergínies i talla-les a tires. Tritura-les ben fines o aixafa-les amb la forquilla si vols que quedi un paté més rústic.
  5. Mescla la pasta d'albergínia amb la resta d'ingredients, i amaneix-la amb un raig d'oli d'oliva abans de servir-la.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.