BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Patates caldoses amb sípia i cloïsses

27/de gener/2025

Ingredients:

  • 4 patates mitjanes
  • 500 g de sípia
  • 500 g de cloïsses
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 3 tomàquets ratllats
  • 750 ml de brou de peix (que podeu comprar fet)
  • oli d’oliva verge extra
  • sal

 

Elaboració:

  1. Talla la sípia a tires fines.
  2. En una cassola amb un raig d’oli, a foc fort, fregeix les tires de sípia, només un moment, perquè agafin color. Retira i reserva.
  3. A la mateixa cassola, posa les cloïsses. Tapa i cou, a foc mitjà, fins que s’obrin (només caldran uns 3 min). Reserva i guarda el brou.
  4. A la mateixa cassola, amb una mica més d’oli, sofregeix la ceba picada amb el gra d’all, també picat, a foc lent, uns 10 min.
  5. Afegeix els tomàquets ratllats i deixa coure a foc lent uns 10 min més.
  6. Posa les patates, pelades i esqueixades. Remena una mica, amb el foc fort. Quan s’hagin enrossit lleugerament, aboca i el brou de peix i el brou de les cloïsses. Deixa coure fins que les patates siguin toves, uns 15 min, a foc baix.
  7. Finalment, posa el pebre vermell, la sípia i les cloïsses. Fes un bull, tasteu-ho, per veure si hi falta una mica de sal, i ja ho pots servir.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.