BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pastís de mousse de mandarina

27/de gener/2025

Ingredients:

La base:

  • 1 base de pa de pessic

La mousse:

  • 500 ml de suc de mandarina
  • 4 fulles de gelatina
  • 10 g de xantana
  • 2 clares d’ou
  • 200 ml de nata líquida per muntar
  • 100 g de sucre

La cobertura:

  • 250 ml de suc de mandarina
  • 3 fulles de gelatina

Elaboració:

  1. Per a la base: col·loca la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable.
  2. Per a la mousse: reserva uns 50 ml de suc de mandarina.
  3. Amb el túrmix, bat la resta de suc amb la xantana fins aconseguir una textura més espessa. Reserva.
  4. Poseu en remull la gelatina en aigua freda. Escalfa el suc de mandarina reservat i fon la gelatina escorreguda.
  5. Incorpora a la crema de mandarina i barreja-ho bé.
  6. Munta les clares d’ou amb la meitat del sucre i incorpora amb suavitat a la barreja anterior.
  7. Semimunta la nata amb la resta del sucre i incorpora amb suavitat a la mousse.
  8. Aboca la mousse sobre la base de pa de pessic i reserva a la nevera fins que qualli.
  9. Per a la cobertura: hidrata la gelatina amb aigua freda. Escalfa una petita part del suc i fon la gelatina escorreguda.
  10. Barreja amb la resta de suc i aboca amb compte sobre la mousse.
  11. Deixa quallar a la nevera.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.