BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Nius d’ous de guatlla amb oli de tòfona

28/de desembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
1 dotzena d’ous de guatlla
250 g de xampinyons
1 carbassó
1 pastanaga gran
1 tòfona petita
cibulet
oli d’oliva verge extra
sal
pebre

 

Preparació:

  1. Pela la pastanaga i talla-la en fils prims i llargs. Renta el carbassó i talla’l de la mateixa manera. Escalda els fils en aigua salada bullint-los durant 1 min. Escorre’ls i refreda’ls submergint-los en aigua amb glaçons.
     
  2. Renta els xampinyons i retira’n els peus. Salta’ls en una paella amb una cullerada d’oli durant 2 min.
     
  3. Trenca un ou de guatlla dintre de cada niu i cou-los al forn a 180 °C durant 5 min.
     
  4. Talla la tòfona a rodanxes i posa’n una a cada niu. Pica el cibulet i distribueix-lo per sobre. Serveix els nius sobre la base de fils de pastanaga i carbassó.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.