BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Mousse de xocolata negra i blanca

05/de maig/2022

Ingredients per a 4 persones

Per a la mousse blanca:

  • 100 g de cobertura de xocolata blanca
  • 50 ml de llet sencera de vaca
  • 200 ml de nata 35% M.G

Per a la mousse negre:

  • 150 g de cobertura de xocolata blanca
  • 150 ml de llet sencera de vaca
  • 250 ml de nata 35% M.G
  • 1 fulla de gelatina

Preparació

  1. Per a la mousse blanca: Fon la xocolata trencada en trossos al microones.
  2. Afegeix la llet ben calenta i barreja bé. Deixa refredar breument
  3. Munta la nata i barreja-la a poc a poc i a tongades amb la cobertura de xocolata.
  4. Deixa refredar 1 hora a la nevera i posa-la en una màniga.
     
  5. Per a la mousse negre: Fon la xocolata trencada en trossos al microones.
  6. Afegeix la llet ben calenta i barreja bé. Afegeix la fulla de gelatina prèviament remullada. Deixa refredar breument
  7. Munta la nata i barreja-la a poc a poc i a tongades amb la cobertura de xocolata.
  8. Deixa refredar 1 hora a la nevera i posa-la en una màniga.

Muntatge:

  • Posa en el fons del got 2 dits de mousse blanca freda i pel damunt 2 dits de mousse negre freda.
  • Acaba per sobre amb una mica de xocolata negre i blanca en encenalls o ratllada

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.