BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Mousse de pera

03/d’agost/2020

Ingredients 4 persones:

200 ml de nata per muntar

50 g de sucre

350 ml de suc de pera

4 fulles de gelatina

200 g de pera ratllada

 

Preparació:

  1. Posa en remull la gelatina amb aigua freda. Escalfa al microones una part del suc i dissol-hi la gelatina. Barreja la resta del suc amb el sucre. Afegeix-hi la gelatina fosa i barreja-ho bé. Afegeix-hi la pera ratllada. Incorpora-hi amb suavitat la nata muntada i reparteix-ho pels motlles.
     
  2. Reserva-ho a la nevera fins que qualli. Desemmotlla la mousse i decora-la amb una mica de coulis de gerds.

 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.