BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor

09/de novembre/2020

Ingredients per a 4 persones

300 g de macarrons de fajol

Per a la bolonyesa de coliflor:

400 g de tomàquet triturat
140 g de coliflor
40 g d’api
160 g de pastanaga
120 g de ceba
2 grans d’all
2 fulles d’orenga fresca
oli d’oliva verge extra
sal fina
pebre negre
1 cullerada de sucre

Preparació:

  1. Per a la pasta: bull els macarrons seguint les instruccions del paquet, escorre'ls i refreda'ls.
  2. Per a la bolonyesa de coliflor: en una cassola, posa l’all picat, la ceba picada, l’api picat, la pastanaga picada, un pessic de sal i pebre i l’oli d’oliva, i fes un sofregit a foc lent.
  3. Pica la coliflor en un robot de cuina o ratlla-la amb un ratllador gruixut (has d’aconseguir una textura similar a la carn picada) i afegeix-la a la cassola on hi ha el sofregit. Remena-ho una mica.
  4. Afegeix-hi el tomàquet, les fulles d’orenga picades i la cullerada de sucre, i salpebra-ho.
  5. Deixa-ho coure a foc lent fins que quedi com una bolonyesa espessa.
  6. Per al muntatge: mescla la bolonyesa amb la pasta i serveix-la ben calenta en quatre plats fondos.

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.