BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Lluç al forn amb salsa de taronja

27/de gener/2025

Ingredients:

  • 1 llom de lluç d’1 kg
  • 5 taronges
  • 1 taronja en rodanxes fines
  • 1 bulb de fonoll
  • 40 g de mel
  • 200 g de mongetes verdes fines
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració:

  1. Escalfa el forn a 180 ºC.
  2. Esprem el suc de les taronges i ratlla la pell d’una. Reserva-ho.
  3. En un recipient, barreja el suc de taronja, la mel i la ratlladura.
  4. Elimina els extrems de les mongetes verdes.
  5. Talla el fonoll en làmines fines amb l’ajuda d’una mandolina o un ganivet.
  6. Unta la base d’una safata apta per al forn amb oli i col·loca el lluç, les mongetes verdes, el fonoll laminat i les rodanxes de taronja. Salpebra i ruixa amb la salsa de taronja.
  7. Enforna durant uns 12-15 minuts, depenent del gruix del llom, fins que el lluç estigui cuit però sucós.
  8. Retira del forn i serveix.


 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.