BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Llaminera amb castanyes

14/d’octubre/2023

Ingredients:

  • 2 llamineres de porc
  • 300 g de castanyes
  • 1 ceba grossa
  • 6 alls
  • 1 raig de conyac
  • 1 tomàquet petit
  • oli o llard
  • herbes aromàtiques
  • aigua (per cobrir la cassola)
  • un polsim de pebre
  • sal


Preparació:

  1. En una cassola, posa-hi les llamineres salades, el polsim de pebre i les herbes, juntament amb un raig d’oli o una mica de llard.
  2. Talla el tomàquet a talls grossos, la ceba i els alls, que els posaràs sense la pell i tallant-ne només una mica la punta.
  3. Fes un tall a les castanyes i posa-les a bullir amb aigua. Un cop cuites, procura pelar-les mentre siguin encara ben calentes, ja que es pelen millor.
  4. Aboca un raig de conyac a la cassola i, un cop s’hagi reduït l’alcohol, tira-hi les castanyes i cobreix-ho d’aigua. Deixa que cogui i, quan les castanyes siguin toves, apaga el foc.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.