BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Llamàntol glacejat

01/de desembre/2015

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients:

  • 2 llamàntols
  • 1 kg de sal gruixuda
  • 5 rovells d'ou
  • 500 g de mantega
  • 1 llimona
  • porradell
  • sal
  • pebre blanc

 

Preparació:

  1. Posa una olla al foc amb dos litres d'aigua i 200 g de sal gruixuda. Quan arrenqui el bull, tira-hi els llamàntols i deixa coure cinc o sis minuts. Retira'ls i deixa'ls refredar uns minuts.
  2. Posa la mantega a fondre.
  3. En un bol al bany maria, emulsiona els rovells amb el suc de llimona i un rajolí d'aigua.
  4. Quan tinguis els rovells emulsonats, vés afegint la mantega clarificada i salpebra. Reserva-ho al bany maria.
  5. Pela les potes de llamàntol i obre'ls per la meitat. Trau l'interior del cap i posa els llamàntols en un plat amb sal gruixuda perquè no es moguin. Posa la salsa pel damunt amb porradell picat i glaceja-ho al forn. Serveix ràpidament.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.