BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de gambes amb préssec

06/de juliol/2019

Recepta de gambes amb préssec, ingredients per a 4 persones

  • 16 gambes fresques
  • 3 préssecs
  • 2 cullerades de pistatxos sense sal
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre blanc

 

Separeu els caps de les gambes i peleu les cues deixant-hi el darrer anell. Retireu-los el budell (el cordonet fosc) que els recorre la part dorsal. Salpebreu-les i reserveu-les a la nevera.

2  Poseu una olla al foc amb aigua bullent i escaldeu-hi els préssecs 2 min. Retireu-los, refredeu-los i peleu-los. Talleu-los a llesques fines. Regueu-les amb el suc de la llimona, per evitar que s’ennegreixin.

3  Piqueu els pistatxos. En un bol petit, bateu l’oli i el vinagre amb un toc discret de pebre blanc, fins a emulsionar-ho lleugerament.

4  Coeu les cues de gamba a la vaporera, 3 min.

5  Repartiu pels plats els talls de préssec i espolseu-hi els pistatxos picats pel damunt. Incorporeu-hi les cues de gamba i regueu-ho amb l’emulsió d’amaniment.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.