BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Filet de porc farcit

12/de març/2021

Ingredients per a 2 persones:
1 filet de porc d’uns 600 g 
1 ceba 
1 tomàquet madur 
2 cullerades de pinyons 
4 brots de farigola 
4 brots d’alfàbrega 
100 ml de vi blanc sec 
oli d’oliva verge extra 
sal 
pebre negre 

Preparació:

  1. Torra els pinyons lleugerament en una paella sense oli, remenant-los. 
     
  2. Pela la ceba i pica-la. 

  3. Pela el tomàquet, retira'n les llavors i trosseja'l. 
     
  4. Enrosseix la ceba amb una mica en oli; afegeix-hi el tomàquet i la farigola; salpebra-ho. Deixa-ho coure uns minuts i, al final, incorpora-hi els pinyons i l’alfàbrega picada. 
     
  5. Salpebra el filet i passa'l uns 5 min per la paella a foc mitjà, per daurar-lo superficialment. Posa'l en un plat i desglaça la paella amb una mica d’aigua; reserva'n el suc obtingut. 
     
  6. Talla el filet al llarg i en horitzontal, per la meitat, com si fessis un llibret. Farceix-lo amb el preparat de verdures, lliga'l i posa'l en una safata de forn, rega'l amb una mica d’oli, el suc recuperat i el vi blanc. 
     
  7. Cou-ho al forn calent, a 180 ºC, 25-30 min, gira'l dos o tres cops.
     
  8. Tapa la safata amb paper d’alumini i deixa-ho reposar uns minuts abans de servir el filet. 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.