BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Filet de porc a la mostassa

Recepta elaborada per l'alumnat de l'Escola d'Hostaleria d'Osona

24/d’agost/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g filet de porc
  • 100 ml oli d’oliva                                                     
  • 40 g mostassa dijon
  • 80 g escalunya tallada a la brunoisse
  • 200 ml vi blanc sec                                     
  • 200 ml nata                                      
  • 300 ml brou de pollastre
  • 700 g moixernons
  • sal i pebre

 Elaboració:

  1. Salpebra el filet de porc sencer i marca’l en una paella molt calenta amb una mica d'oli d'oliva fins que ens quedi ben ros de tots els costats. Reserva-ho.
  2. A la mateixa paella, sofregeix l’escalunya, fins que quedi transparent sense que agafi color.
  3. Afegeix els moixernons, prèviament hidratats. Sofregeix durant 2 minuts.
  4. Afegeix el vi blanc i deixa-ho reduir fins que l’alcohol s’evapori.
  5. Afegeix el brou, la nata i la mostassa. Deixa-ho reduir fins que espesseixi.
  6. Afegeix el filet a la salsa i deixa-ho coure tot junt durant 3 minuts.
  7. Retira el filet i talla’l a medallons d’1 cm de gruix.
  8. Per a l’emplatat, posa els medallons del filet de porc a la base del plat i afegeix-hi la salsa per sobre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.