BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Figues al forn amb taronja i avellanes

Per només 1,20 €

26/d’agost/2024

Ingredients:

  • 8 figues
  • 3 cullerades de suc de taronja
  • 2 cullerades de mel transparent
  • 20 g d'avellanes picades
  • 3 cullerades de crema fresca o mató

Preparació:

  1. Escalfa el forn a 200 ºC.
  2. Talla les figues per la meitat i posa-les, amb el costat tallat cap amunt, en una safata per anar al forn. Ruixa amb el suc de taronja i la mel.
  3. Empolsa amb les avellanes picades i coeu-les 6-8 min, fins que les figues estiguin toves i la fruita seca daurada.
  4. Serveix les figues amb el suc i la crema fresca o el mató.
  5. Si no t'agraden les postres molt dolces, no hi afegeixis la mel.
  6. Pots provar aquest mateix plat amb albercocs.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.