BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Fideus a la cassola amb carbassa

16/de novembre/2020

Ingredients per a 4 persones:

300 g de fideus del núm. 4
1 ceba
1 pebrot verd
300 g de carbassa pelada                                                 
2 grans d’all
3-4 tomàquets ratllats
un grapat de pèsols
750 ml de brou de verdures o aigua
sal
pebre negre
oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Talla la carbassa a daus i fregeix-la en una cassola amb un raig oli d’oliva. Reserva-la.
  2. Pela i pica la ceba i els alls, i afegeix-los a la cassola amb una mica més d’oli d’oliva. Sofregeix uns minuts i afegeix-hi el pebrot verd, rentat i tallat a dauets, i els alls, pelats i laminats. Passats uns 10 min, incorpora el tomàquet ratllat. Redueix durant 15 min i salpebra.
  3. Torna a posar-hi la carbassa, remena-ho i aboca-hi el brou. Quan arrenqui el bull, afegeix-hi els fideus i cou-los segons la informació del fabricant. Quan faltin 5 min perquè estiguin al punt, afegeix-hi els pèsols i rectifica el punt de sal.
     

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.