BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Farcellets de col

08/de febrer/2021

Ingredients per a 4 persones
1 col
300 g de bacallà salat
1 ceba
sal
4 tomàquets
farina
oli d’oliva verge extra

Per a l’hummus:
1 pot de cigrons cuits
2 grans d’all
comí
1 llimona
1 cullerada de llavors de sèsam torrat
1 cullerada de gingebre en pols
sal
pebre vermell
oli d’oliva verge extra

Preparació

  1. Posa el bacallà en remull 24 h i talla’l en rectangles petits.
  2. Posa a bullir aigua abundant i, quan arrenqui el bull, sala-la i escalda-hi (3 min) les fulles de col netes. Escorre-les.

Per a l'hummus: 

  1. Escorre i renta els cigrons, posa’ls a la batedora i afegeix-hi un gra d’all. Escaliva l’altre all. Afegeix-hi sal, el suc de la llimona, el sèsam, el gingebre, pebre i comí. Bate-ho afegint-hi oli d'oliva verge extra fins que es formi una pasta fina però espessa.
  2. A cada fulla de col, posa-hi una mica d’hummus i de bacallà, embolica-ho i enfarina-ho. Fregeix els farcellets en oli i deixa’ls sobre un paper absorbent.
  3. Sofregeix una ceba a daus i, quan agafi color, afegeix-hi el tomàquet, pelat i ratllat. Deixa’l coure. Quan estigui fet el sofregit, afegeix-hi els farcellets, cou-los uns instants i emplata’ls, calents.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.