BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà

10/de maig/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 2 carbassons de mida petita molt tendres
  • 1 raig d'oli d'oliva verge extra
  • 300 g de llom de bacallà
  • 3 alls
  • 300 g d'oli de gira-sol
  • 100 g de sucre
  • 100 ml aprox. d'oli d'oliva verge extra
  • 25 ml de vinagre de vi blanc
  • granes o llavors de rosella
  • sal

Preparació

  1. Talla els carabassons a tires molt fines.
  2. Pela els alls i posa'ls a coure en un cassó amb un raig d'oli d'oliva.
  3. Afegeix els 50 g. de pell de bacallà i deixa-ho coure mig minut.
  4. Tot seguit, afegeix els daus de bacallà i fes-ho coure deixant el bacallà un xic cru.
  5. Aparta-ho del foc, tritura-ho i afegeix l'oli per fer una brandada ben compacta.
  6. Embolica les làmines de carbassó amb la brandada.
  7. Posa una mica de sucre al damunt, caramel·litza i serveix amb una vinagreta i unes granes o llavors de rosella.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.