BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Entrecot de vedella amb salsa de pebre

A 9,10 € per ració

17/d’abril/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pot de pebre verd en gra
  • 4 entrecots de 200 g
  • 200 ml de crema de llet
  • 4 cullerades de mantega
  • 2 cullerades de mostassa de Dijon
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació:

  1. Salpebra la carn. Aixafa els grans de pebre verd en un morter fins a fer-ne una pasta i reserva-la.
  2. En una paella ben calenta, posa la carn i cou-la a foc alt, segons el gust. Reserva-la en calent.
  3. Posa dues cullerades de mantega a la mateixa paella, perquè es desfaci a foc lent. Desglaça-la amb vi i aboca-hi la pasta de pebre verd, la resta de la mantega, dues cullerades de mostassa, la crema de llet i una mica de sal. Abaixa el foc i deixa coure la salsa, a poc a poc.
  4. Serveix l’entrecot amb la salsa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.