BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Ensalada russa

Només per 3,45 €

03/de juliol/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 g de patata
  • 1 pastanaga grossa
  • 160 g de tonyina conserva
  • 40 g de cogombres en escabetx
  • 20 g de tàperes
  • 40 g d'olives sense pinyol
  • 200 g de maionesa
  • Sal

Preparació

  1. Cou la patata amb pela. Refreda-la i reserva-la.
  2. Escorre la tonyina de l'oli de la conserva.
  3. Pela i talla la pastanaga a la brunesa.
  4. Pela i pica finament els cogombres, les olives i les tàperes.
  5. Pela les patates i talla-les a daus petits. Sala-les.
  6. Mescla les patates amb la pastanaga, la tonyina i els adobats i afegeix-hi la maionesa. Barreja-ho amb compte perquè no es trenquin les patates.
  7. Deixa-ho reposar a la nevera 30 min abans de servir-ho.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.