BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Crestes farcides de caqui

05/de novembre/2020

Ingredients per a 4 persones
1 kg de caquis madurs
1 poma petita
500 g de sucre morè
1 llimona
1 canonet de canyella


Per a la massa:
400 g de farina de blat
200 g de farina de sègol
100 g de mantega
½ cullerada de sal
1 ou


Preparació:
1. En mig litre d'aigua, posa el sucre, la pela de la llimona i la canyella, a foc suau, amb la poma sense pelar, tallada a dauets.
2. Fes un puré amb els caquis pelats i el suc de la llimona. Incorpora'l a l'almívar i cou-ho fins a obtenir una melmelada.
3. Per a la massa: barreja les farines, la sal i la mantega, i afegeix-hi aigua fins a obtenir una textura que es pugui pastar. Deixa-ho reposar 30 min a la nevera.
4. Estén la massa amb un corró i talla-la en cercles. Omple la meitat de cada cercle amb la melmelada i tanca les vores amb aigua.
5. Pinta-ho amb ou batut i fes-ho coure al forn, a 180 ºC, 20-25 min.

 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.