BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Cremós de maduixes amb melindros

A 2,98 € per ració

04/d’abril/2024

Ingredients per a 4 persones

  • ½ tassa de formatge crema
  • 1 tassa de iogurt cremós de vainilla
  • 2 cullerades de sucre de llustre
  • ½ tassa de nata freda per muntar
  • 6 melindros
  • 12 maduixes netes

Procediment:

  1. Renta les maduixes i tritura’n la meitat. Reserva’n el suc a la nevera.
  2. En un bol, bat la nata amb el sucre de llustre amb unes varetes, afegeix-hi el formatge crema i el iogurt fins que quedi una crema homogènia i sense grumolls.
  3. Talla la resta de maduixes a rodanxes.
  4. En un altre bol o en un motlle de vidre, posa trossos de melindros a la base, afegeix-hi 3 cullerades del suc de maduixes i 3 de la barreja de nata i iogurt.
  5. Fes diverses capes iguals i acaba-ho amb la crema i unes maduixes tallades a rodanxes. Reserva-ho a la nevera almenys 2 hores abans de servir-ho.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.