BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Créme brulée de llet d’ovella ripollesa

14/d’octubre/2015

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 400 ml de llet sencera
  • 100 g de nata líquida del 35% MG
  • 1 beina de vainilla
  • 225 g de rovells d’ou
  • 75 g de sucre

Preparació

  1. Talla per la meitat la beina de vainilla i trau amb la punta d’un ganivet la polpa de dins.
  2. Posa a bullir la llet i la nata amb la polpa de vainilla.
  3. Quan arrenqui el bull, para el foc, tira-hi els rovells, remena i cola.
  4. Posa en un recipient de ceràmica de mida individual (100 g) i posa a coure al forn a 85ºC durant uns 45-60 minuts. El temps depèn de la mida del recipient.
  5. Fes la prova de l’agulla per saber si està cuit. Arribats a aquest punt, deixa refredar i posa a la nevera.
  6. Serveix la creme brulée amb una mica de sucre al damunt i caramel·litza amb un bufador.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.