BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

19/de gener/2021

Ingredients per a 4 persones:

750 g de xirivies, a trossos i sense pelar
1 poma tallada
1,5 porros, tallats a rodanxes fines
1 l de brou vegetal
2 cullerades de mantega
oli d’oliva verge extra
suc de llimona
1 culleradeta de curri en pols
½ culleradeta de comí en pols
1 moniato
sal
pebre negre molt

 

Preparació:

  1. Posa la mantega i l’oli a escalfar en una cassola i, quan estigui calent, afegeix-hi els porros i cou-ho 5 min. Reserva una cullerada de porros.
     
  2. Afegeix-hi les xirivies i la poma i salta-ho uns minuts.
     
  3. Afegeix-hi el brou i deixa-ho coure fins que les xirivies estiguin tendres. Afegeix-hi el curri i el comí.
     
  4. Tritura la sopa per convertir-la en una crema. Salpebra-la.
     
  5. Pela el moniato, talla'l a la juliana i salta'l en una paella amb oli abundant.
     
  6. En el moment de servir la crema, afegeix-hi un rajolí de suc de llimona i acaba-ho amb les tires de moniato i unes rodanxes de porro fregit.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.