BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Com es preparen les ostres

30/de novembre/2015

L'ostra arrissada del delta de l'Ebre és un marisc que únicament es cria a les badies del Fangar i Alfacs, un paratge idílic ubicat al Parc Natural del Delta de l'Ebre. Aquestes ostres són reconegudes pel seu sabor, així com també per la seva aportació nutricional, ja que són riques en vitamines A, D, B, proteïnes i sals minerals.

Als supermercats Bonpreu i Esclat, trobaràs ostres fresques sota la marca marisc delta de l'Ebre i en aquest vídeo comptem amb la col·laboració de Gerard Bonet, gerent de Fepromodel, perquè ens expliqui quina és la millor manera de preparar les ostres perquè puguis gaudir d'aquest deliciós àpat.

Si vols aprendre molt més sobre l'ostra de casa nostra, no et perdis aquest vídeo!

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.