BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Coca de poma amb panses

26/de gener/2022

Ingredients per a 6 persones:

  • 4 pomes
  • 50 g de panses de Corint
  • 150 g de pols d’ametlla
  • 70 g de mantega
  • 2 ous
  • 80 g de sucre
  • 1 cullerada de farina
  • 2 cullerades de calvados

 

Preparació:

  1. Posa les panses en un bol d’aigua tèbia 30 min.
  2. Amb una batedora, barreja la pols d’ametlla i el sucre. Incorpora-hi el calvados, 30 g de mantega, la cullerada de farina, un ou batut i el rovell de l’altre.
  3. Treballa-ho bé i passa la pasta resultant a una plata de forn untada amb 15 g de mantega, fent-hi una capa regular pel fons i els costats. Reserva-ho a la nevera una bona estona.
  4. Escalfa el forn a 210 ºC.
  5. Pela les pomes, fes-les a octaus al llarg i retira’n les llavors.
  6. Posa-les per damunt de la pasta de la plata, prement-la lleugerament.
  7. Rega-ho amb la resta de mantega fosa i posa-ho al forn 20 min.
  8. Escorre les panses i reparteix-les pel damunt de la coca.
  9. Espolsa-la amb sucre fi i torna-la al forn 10 min més.

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.