BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Coca-clotxa de tomàquets i alvocats amb arengades

12/de gener/2017

Com a entrant, per a l'aperitiu, per sopar... Aquesta coca-clotxa de tomàquets i alvocats amb arengades és tan versàtil que podràs preparar-la en qualsevol ocasió. A Bonpreu i Esclat trobaràs tots els ingredients necessaris per cuinar-la i de ben segur que tots els teus comensals quedaran encantats.

Xef: Pep Nogué

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 g de massa de pizza
  • 2 cabeces d'alls
  • 30 tomàquets cirerol
  • 2 alvocats madurs
  • coriandre en fulles
  • el suc d'una llima
  • 4 arengades
  • oli d'oliva verge extra

Elaboració:

  1. Escaliva els alls, pela'ls i reserva'ls.
  2. Estira la massa de pizza i prem-la amb els dits. Col·loca els tomàquets al damunt i posa-ho a coure a 180-200ºC.
  3. Treu la polpa dels alvocats amb una cullera, amaneix-la amb el suc de llima i les fulles de coriandre.
  4. Fregeix les arengades i esqueixa-les.
  5. Quan surti la coca del forn, posa-hi per sobre els talls d'alvocat, els trossets d'arengades i un bon raig d'oli d'oliva.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.