BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Clotxa de mar i muntanya

17/de juliol/2020

Ingredients per a 4 persones:

2 pans de pagès de 500 g cadascun

8 tomacons o tomàquet de penjar

2 cebes

200 g de fesols bullits (mongeta blanca)

300 g de botifarra

300 g de sepionetes

400 g de brou fosc d'ossos (o brou de carn)

sal

pebre negre

 

Preparació:

  1. Escaliva els tomacons i les cebes a la brasa (si no tens brasa, feu-ho al forn) i reserva'ls amb oli d'oliva.
     
  2. En una paella, salta amb molta cura i breument les mongetes amb oli i reserva-les.
     
  3. En una cassola amb una mica d'oli d'oliva, daura la botifarra tallada a trossos d'uns 5 g i les sepionetes.
    Afegeix-hi el brou de carn i redueix-lo.
     
  4. Afegeix-hi els tomacons escalivats sense pela i una mica aixafats i la ceba escalivada tallada a la juliana.
    Salpebra-ho i deixa-ho una estona a foc baix fins que vegis que el tomacó i el brou estan ben fusionats.
     
  5. Apaga el foc, afegeix-hi les mongetes i rectifica-ho de sal i pebre, si és necessari.
     
  6. Talla els pans  per la meitat i treu-ne la molla amb un ganivet, procurant que surti tota sencera. Quan tinguis la clotxa (el pa buit a manera de recipient o carmanyola), passa-la per la brasa o escalfa-la al forn a 200 °C.
     
  7. Farceix les clotxes amb el mar i muntanya que teniu a la cassola i tapa-les amb la molla de pa que ha sobrat.

     

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.