BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Carpaccio de carbassó

21/de setembre/2018

Recepta de carpaccio de carbassó, ingredients per a 4 persones:

 

  • 4 carbassons mitjans
  • 4 cebes tendres
  • 1 llimona
  • 75 g de pinyons
  • 100 g de formatge parmesà
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Porradell, sal i pebre negre 

 

1 Renteu bé els carbassons i eixugueu-los. Escapceu-ne els dos extrems i retireu-ne tires longitudinals de pela verda, alternades amb altres d’intactes. Talleu el producte resultant a rodelles fines.

2 Peleu les cebes tendres, retireu-ne la part verda i feu-les a tires fines longitudinals. En una plata, poseu les rodelles de carbassó i les tires de ceba pel damunt, i salpebreu-ho.

3 Espremeu la llimona i coleu el suc per eliminar-ne llavors i pellofes.

4 Barregeu una mica del suc de llimona amb l’oli d’oliva, batent-ho a fons, i amaniu-hi els vegetals, deixant-los marinar una bona estona abans de servir-los.

5 En una paella sense oli, torreu els pinyons lleugerament, tot remenant-los. Poseu-los en paper absorbent.

6 Talleu el parmesà a encenalls ben fins.

7 Poseu els pinyons i el formatge per damunt de les verdures i remateu-ho amb un grapat de porradell picat.

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.