BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Canelons de bou de mar

07/d’octubre/2015
Xef: Pep Nogué
 
Ingredients (per a quatre persones):
  • 2 bous de mar
  • 4 làmines rectangulars de pasta fresca
  • 100 g  d’albergínia escalivada
  • 100 g de tomàquet
  • 100 g de remolatxa cuita
  • 1 escalunya
  • Un polsim de sal
  • Porradell picat
  • 50 g de maionesa d’oli d’oliva
Per a la vinagreta:
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Un raig de vinagre agredolç de vi negre
  • 1 cullerada de mostassa antiga
 
Preparació:
  1. Posa aigua a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tira-hi les làmines de pasta i deixa-les coure. Refreda-les en aigua freda i posa-les sobre un paper assecant per treure’n tota l’aigua.
  2. Amb la mateixa aigua, bull els bous de mar durant uns 15 minuts (segons el pes). Refreda'ls en aigua amb gel, obre'ls i separa'n la carn.
  3. Pica l’albergínia ben fina.
  4. Escalda el tomàquet en aigua bullent. Refrea', pela' i traeu-ne la grana. 
  5. Talla'l a daus molt petits; fes el mateix amb la remolatxa cuita i el bou de mar.
  6. Pela l’escalunya i talla-la ben fina.
  7. En un bol, barreja: l’albergínia, el tomàquet, la remolatxa, el bou de mar, l’escalunya, el porradell picat, la maionesa i sal. Mescla-ho.
  8. Forma els canelons i amaneix-los amb una vinagreta que hauràs fet amb oli d’oliva, el vinagre agredolç de vi negre i la cullerada de mostassa antiga.

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.