BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Calamars amb vi i ceba

Per 2,66 € per persona

02/de setembre/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de calamars nets
  • 4 cebes
  • 1 cabeça d'alls sencera
  • 1 got de vi blanc
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 2 grans d'all
  • 3 fulles de llorer
  • 200 ml brou de peix

Preparació:

  1. Talla les cebes a la juliana fina. Pela els grans d'all.
  2. Talla els calamars a rodanxes gruixudes, deixant-los els tentacles sencers.
  3. En una cassola, escalfa l'oli d'oliva i sofregeix-hi els grans d'all. Afegeix-hi les fulles de llorer i daura'ls 2 min.
  4. Posa-hi la ceba tallada i sofregeix-la fins que estigui translúcida i suau però no daurada.
  5. Incorpora-hi els calamars i el vi blanc, tapa-ho i deixa-ho coure a foc baix 1 h.
  6. A mitja cocció, aboca-hi el brou.
  7. Un cop fet, rectifica-ho de sal abans de servir-ho.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.