BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Bolets escabetxats amb amanida

07/de gener/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 1 kg de barreja de bolets
  • ½ litre d'oli d'oliva verge extra
  • 1 branca de farigola
  • 1 branca de romaní
  • sal gruixuda
  • 100 g de ruca
  • 12 llesques de pernil d'ànec curades
  • 200 g de formatge d'ovella curat
  • 50 g de vinagre de vi blanc

 

Preparació

  1. Netegeu bé els bolets, traient totes les impureses que puguin tenir. Quan menys aigua toquin millor, no perdran tant de sabor. Talleu els bolets a trossos més o menys iguals.
  2. Poseu una cassola al foc amb oli, les herbes aromàtiques i un polsim de sal. Quan estigui tebi, tireu-hi la mescla de bolets i deixeu confitar una hora aproximadament, sense que arribi a bullir; l'ebullició ha de ser molt pausada i lenta. Al final de la cocció, afegiu el vinagre i deixeu reposar.
  3. Mentrestant, netegeu la ruca. Escorreu bé i passeu pel centrifugador.
  4. Per muntar el plat, poseu els bolets en un bol amb unes cullerades del suc de la cocció. Al damunt, poseu-hi les fulles de ruca.
  5. Amb el pelador de les patates, feu uns flocs de formatge d'ovella curat i feu petits paquets de formatge i llesques de pernil d'ànec. Poseu-lo damunt dels bolets i serviu.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.