BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Arbre de Nadal

11/de desembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
pa de motllo sense crosta
1 llauna de tonyina
1 ou dur tallat a trossets petits
3 culleradetes de maionesa
blat de moro
4 tomàquets cirerol
2 trossos de formatge una mica gruixuts
unes quantes fulles d'enciam
 

Preparació:

  1. Barreja la tonyina escorreguda, l’ou i la maionesa en un bol. Reserva-ho.
     
  2. Talla el pa amb uns talladors en forma d’estrelles de diferents mides.
     
  3. Per muntar els arbres, posa l’estrella més gran a la base i afegeix-hi la barreja de tonyina. Tapa-ho amb una altra estrella de pa de la mateixa mida i posa-hi una fulla d’enciam a sobre. Repeteix el mateix procediment dues vegades més amb dues estrelles de mides diferents. Per tal d’aguantar-les bé, ajuda’t d’un palet de broqueta tallat a la mida.
     
  4. Afegeix-hi un tomàquet cirerol.
     
  5. Talls al formatge en forma d’estrella i punxa’l a sobre del tomàquet.
     
  6. Serveix l’arbre el plat i afegeix-hi uns quants granets de blat de moro

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.