BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Anyell de llet rostit amb cebetes i moscatell

04/de desembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
1 espatlla d’anyell de llet
1 cabeça d’alls
300 g de cebetes
300 g d’escalunyes
500 g de patatetes
300 ml de moscatell
romaní i farigola frescs
sal
pebre

Preparació:

  1. Talla el xai en porcions. Pela les cebetes i les escalunyes, i talla la cabeça d’alls i les patatetes per la meitat.
     
  2. Posa a adobar durant 24 h el xai amb sal, pebre, l’all, les cebetes, el romaní, la farigola i el moscatell.
     
  3. Cou-ho tot al forn a 180 °C durant 90 min girant les peces de xai diverses vegades durant la cocció i vigilant que la safata no quedi sense suc. Afegeix-hi una mica d’aigua si escau.
     

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.