BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Amanida panzanella amb xerris, préssec, cireres i mató

28/de juliol/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 préssecs
  • 20 cireres 
  • 2 pots de tomàquets xerri de colors
  • 1 manat d’alfàbrega fresca
  • 1 paquet de crostonets de pa
  • 1 mató de 200 g
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal Maldon
  • Pebre negre mòlt

Elaboració:

  1. Talla els xerris per la meitat.
  2. Pica l’alfàbrega.
  3. Talla les cireres per la meitat i treu-ne el pinyol.
  4. Talla els préssecs , un cop nets, amb la pell en làmines fines.
  5. Barreja els xerris, les cireres, l’alfàbrega, l’oli, la sal i el pebre.
  6. Afegeix el préssec i els crostonets de pa i barreja de nou amb cura

Presentació:

  1. En un plat col·loca l’amanida de tomàquets.
  2. Intercala una mica de mató per sobre l’amanida.
  3. Amaneix-la amb l’oli d’oliva verge extra.



 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.