BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Amanida de tomàquet i mozzarella amb anxoves

26/d’agost/2020

Ingredients per a 4 persones:

4 tomàquets

2 boles de mozzarella

fulles d’alfàbrega

100 ml d’oli d’oliva verge extra

un grapat de nous

8 anxoves de l’Escala

llet

farina

Per a l'oli d'alfàbrega:

fulles d'alfàbrega

100 ml d'oli d'oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Neteja les anxoves. Dessala-les sota un raig d’aigua freda, una bona estona. Separa els filets de les espines. Posa els filets en una safata, coberts d’oli d’oliva. Submergeix les espines en llet, com a mínim 30 min.
     
  2. Talla els tomàquets i la mozzarella a rodanxes.
     
  3. Esmicola les nous.
     
  4. Asseca bé les espines d’anxova amb una mica de paper de cuina, enfarina-les i fregeix-les, en oli abundant, 1 min. Han de quedar torradetes.
     
  5. Talla les anxoves a bocinets.
     
  6. Per a l'oli d'alfàbrega: tritura l’oli amb les fulles d’alfàbrega.
     
  7. Fes capes de tomàquet, anxoves, nous picades i formatge, com si fos una torre.
     
  8. Amaneix-ho amb l’oli d’alfàbrega i acaba-ho amb les espines d’anxova.

 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.