BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Amanida de llenties i taronja

20/de gener/2022

Ingredients per a 4 persones

  • 700 g de llentia pardina cuita
  • 1 taronja
  • 8 tomàquets cherry
  • 2 pastanagues
  • barreja de brots tendres d’enciam
  • 2 cullerades de pipes de gira-sol

Per la vinagreta:

  • 40 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 taronja
  • sal

Elaboració:

  1. Esbandeix les llenties, escorre-les i reserva-les.
  2. Talla els tomàquets i les pastanagues netes a dauets.
  3. Pela la taronja i treu-li els grills (evita deixar-hi la part blanca).
  4. Barreja-ho amb els brots tendres i les pipes, i reserva-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  5. Per a la vinagreta:emulsiona l’oli d’oliva amb el suc de la taronja i la sal. Reserva la vinagreta fins just al moment de menjar-te l’amanida.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.