BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Tomàquet farcit de taboulé i formatge Il·lusió

28/de juliol/2020

Ingredients:

250g de bulgur o cous-cous

4 tomàquets

2 albergínies

1 ceba tendra

30 panses de Corint

80g de formatge Il·lusió

alfàbrega o menta

comí

sal

pebre

 

Preparació:

  1. Coem el bulgur i el deixem refredar.
  2. Escalivem les albergínies i les deixem refredar.
  3. Hidratem les panses.
  4. Tallem petita la ceba i l’albergínia escalivada.
  5. Tallem el formatge Illusió a daus.
  6. Barregem el bulgur amb les panses.
  7. Triturem la menta o l’alfàbrega amb oli d’oliva.
  8. Amanim la barreja amb l’oli i una mica de comí i pebre.

 

Recepta de Llet de Cabres Catalanes, elaborada pel cuiner David Sanglas Rusiñol.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.