BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Sopa de mandarina amb vainilla i magrana

20/de novembre/2020

Ingredients:
900 ml de suc de mandarina natural
1 canonet de vainilla
1 magrana
3 cullerades de sucre
3 cullerades d’aigua
alfàbrega fresca

Preparació:

  1. Posa el sucre en una olla al foc amb tres cullerades d’aigua, i deixa-ho uns minuts, sense remenar-ho, fins que es formi un almívar.
  2. Obre el canonet de vainilla al llarg, i, amb la punta d’un ganivet petit, extreu-ne la polpa i afegeix-la a l’almívar, juntament amb el canonet i una tercera part del suc de mandarina. Fes que arrenqui el bull molt suaument, tapa-ho i espera 1-2 min abans d’apagar el foc.
  3. Un cop fred, afegeix-hi la resta del suc de mandarina i reserva-ho una nit a la nevera, molt ben tapat.
  4. L’endemà, desgrana la magrana i afegeix-la a la sopa de mandarina. Serveix-la amb fulles d’alfàbrega fresca.

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.