BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà

08/de juliol/2020

Ingredients:

  • 2 carbassons
  • 1 remolatxa crua
  • 1 porro
  • 3 tomàquets
  • 150 g de parmesà
  • Sal
  • Pebre negre
  • Vinagre
  • Oli d’oliva verge extra
  • Cerfull
  • Cibulet

 

Preparació

  1. Pela els tomàquets, retira’n les llavors i talla’ls a daus. 
  2. Barreja’ls amb sal, pebre, el vinagre, les herbes picades i oli d’oliva. 
  3. Renta els carbassons i elimina’n els extrems. 
  4. Pela la remolatxa i talla-la finament, amb una mandolina. Talla el carbassó a làmines fines, també amb la mandolina. 
  5. Renta el porro i talla’l a cercles molt fins. 
  6. Col·loca als plats el carbassó, la remolatxa i el porro. Salpebra-ho i amaneix-ho amb la vinagreta de tomàquet, i afegeix-hi uns encenalls de parmesà.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.