BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Raviolis de bolets amb formatge de cabra

16/d’octubre/2020

Ingredients per a 4 persones
100 g de carbassa tallada a daus d'1 x 1 cm
200 g de bolets variats de temporada
codonyat (textura cremosa)
40 g de nata líquida del 35% MG
150 g de formatge de cabra
pebre negre
sal
oli d'oliva verge extra
40 g de pipes de carbassa

Per a la pasta del ravioli:
100 g de farina de blat dur
56 g d'ou (1 ou L)
un pessic de sal
1 culleradeta d'oli d'oliva verge extra

Per al farciment:
2 escalunyes
pebre negre
sal
300 g de bolets variats de temporada
1 gra d'all amb pela
oli d'oliva verge extra

Per a la vinagreta:
20 g de panses de Corint
20 g de dàtils
20 g d'orellanes
20 g de pinyons torrats
oli de tòfona negra
oli d'oliva verge extra

Preparació
1. Per a la pasta dels raviolis: barreja la farina i la sal i posa-ho sobre la taula, fent-hi un forat al mig, on abocaràs l'ou, l'oli i l'aigua. Amassa-ho. Deixa-ho reposar 20 min en paper film. Estira la massa i, amb un tallapasta, vés tallant-la i donant-li forma de raviolis.
2. Per al farciment del ravioli: pica les escalunyes i els bolets molt fins, i ofega-ho amb l'all i una mica d'oli, a foc lent, 15 min. Salpebra-ho.
3. Passa per la túrmix el formatge de cabra amb la nata líquida, la sal i el pebre negre, per obtenir una crema fina. Omple una mànega de plàstic amb la crema i reserva-ho.
4. Per a la vinagreta: talla a dauets molt petits els dàtils i les orellanes, i barreja-ho amb les panses de Corint, els pinyons, l'oli i l'oli de tòfona negra.

Muntatge:
1. Omple i fes-ho coure els raviolis en aigua salada bullent uns 3 min, escorre-ho i posa-ho en un plat.
2. Fes els bolets restants amb una mica d'oli i reparteix-los sobre els raviolis, amb la carbassa bullida.
3. Fes uns bonys amb la crema de formatge de cabra i amb el codonyat, jugant amb els colors, al voltant dels raviolis de bolets.
4. Amaneix-ho amb la vinagreta i acaba-ho amb les pipes de carbassa per sobre del plat.

 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.