BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pollastre de pagès al forn amb fruites i salsa de cava

10/de novembre/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pollastre de pagès d’uns 2 kg
  • 1 ampolla de cava
  • 2 taronges
  • 2 pomes
  • 80 g de raïm
  • Orenga fresca
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

1. Preescalfa el forn a 200 ºC.

2. Quan estigui ben calent, salpebra el pollastre i posa’l al forn amb una mica d’oli i el cava. Reserva un 15 % del cava per reduir la salsa més tard. Cou-lo a 170 ºC durant 1 hora i 45 minuts, aproximadament, controlant que no es dauri massa. Vés regant-lo de tant en tant amb el suc que es vagi generant a la safata. Si s’enrosseix massa, posa-hi paper d’alumini per sobre i deixa que segueixi la cocció.

3. Quan quedin uns 15 minuts, afegeix a la safata les taronges tallades a rodanxes, les pomes a vuitens i el raïm. Quan acabi la cocció, cola tot el suc que hagi deixat anar el pollastre. Posa’l en una cassola amb l’orenga i el cava reservat. Deixa el pollastre al forn, per aprofitar l’escalfor residual.

4. Redueix el suc de la cassola a foc fort fins que tingui una textura de salsa. Condimenta’l i reserva’l. Serveix el pollastre de pagès acompanyat de les fruites i la salsa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.