BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pintxo de botifarra negra i formatge de cabra amb ceba caramel·litzada

12/de desembre/2024

Ingredients (per a 4 persones):

  • 250 g de botifarra negra
  • 180 g de formatge madurat de cabra amb floridura
  • 2 cebes dolces mitjanes
  • sal
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra

Elaboració:

  1. Pela la botifarra i talla-la en rodanxes d'1 cm.
  2. Pela i talla la ceba a juliana fina.
  3. En una cassola, posa l’oli d’oliva i la ceba. Barreja-ho bé i deixa-la cuinar a foc baix durant un mínim de 30 min, remenant de tant en tant, fins que quedi caramel·litzada.
  4. Quan la ceba estigui llesta, daura les rodanxes de botifarra en una paella antiadherent a foc mitjà 2 min per cada costat.
  5. Col·loca una rodanxa de formatge de cabra sobre cada tros de botifarra i acaba amb una cullerada de ceba caramel·litzada a sobre. Si vols, afegeix-hi un pessic de flor de sal.


 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.