BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pessic de xocolata negra sense farina

05/d’abril/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 200 ml de nata
  • 400 g de xocolata de cobertura del 65%
  • 8 rovells
  • 4 clares
  • 100 g de sucre de canya

 

Preparació

  1. Posa la nata a bullir. Quan arrenqui el bull, para el foc, afegeix la cobertura i barreja.
  2. Afegeix els rovells i barreja.
  3. Munta les clares i quan estiguin a punt de neu, afegeix el sucre i segueix muntant fins que la merenga estigui dura.
  4. Afegeix una tercera part de la merenga a la xocolata i barreja-ho.
  5. Aboca-hi la resta de la merenga i mescla delicadament.
  6. Posa la mescla en un motlle greixat i cou-lo a 165ºC durant uns 25 minuts aproximadament.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.