BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pèsols amb col llombarda i menta

18/de març/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net)
  • 150 g de col llombarda
  • 50 g de tomàquet sec en oli
  • 10 fulles de menta fresca
  • 200 g de ceba tendra en juliana
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra
  • sal fina

Preparació:

  1. Cou en una cassola la ceba tallada juntament amb l’oli d’oliva .
  2. Un cop ben cuita afegeix la col llombarda tallada ben fina i deixa-la coure 3 minuts.
  3. Afegeix els pèsols, la menta picada i el tomàquet sec tallat en lamines fines i deixa coure tapat uns 5 minuts.
  4. Posa a punt de sal

Muntatge:

  1. Acaba el plat emplatat en un plat fons i acaba amb una mica de menta fresca pel damunt.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.