BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pa amb xocolata, oli i sal

05/de maig/2020

El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. Amb aquesta recepta, el pots preparar  amb un toc sofisticat que queda espectacular i que agradarà a grans i petits. Per arrodonir-ho, podeu escoltar tots plegats la cançó del grup de folk-pop Blaumut, Pa amb oli i sal.

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 100 g de xocolata negra (o xocolata amb llet)
  • 80 g de nata líquida
  • oli d’oliva verge extra
  • flocs de sal

 

Preparació:

1. Amb un corró, estira el pa de motlle i talla'l en tres tires.

2. Embolica cada tira en un tub d’acer inoxidable per a pastisseria.

3. Posa'ls al forn 10 min, a 200 ºC. Quan siguin freds, desemmotlla'ls amb molta cura i reserva'ls.

4. Fon la xocolata amb la nata uns segons al microones.

5. Bat-ho bé i posa-ho dins d’una mànega pastissera. Quan la crema de xocolata hagi agafat una mica de consistència, omple’n els tubs de pa de motlle.

6. A l’hora de servir el pa amb xocolata, posa-hi unes gotes d’oli d’oliva i flocs de sal.

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.